Motten bestrijden Alblasserdam

Jouw lokale mottenbestrijder

Motten bestrijden in Alblasserdam? Hallo, ik ben Mark en ik heb met mijn bedrijf Vennink Bedrijfshygiëne al vele mottenplagen met succes opgelost. Zie je motten in je woning of bedrijfspand vliegen, maar weet je niet waar ze vandaan komen? Wil je motten bestrijden in Alblasserdam? Dan ben ik de juiste man voor deze klus!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw mottenbestrijder voor Alblasserdam

Welkom bij Beestjes Kwijt! Wij beschikken over een netwerk van landelijke ongediertebestrijders die elke ongedierteplaag kunnen oplossen. Wie last van motten heeft in zijn woning of bedrijf in Alblasserdam, kan rekenen op de hulp van Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Via ons kom je rechtstreeks in contact met hem. Maak een afspraak per telefoon of per mail en hij komt je binnen 24 uur helpen. Beslist!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Motten bestrijden Alblasserdam: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele motten bestrijding is wat wij elke dag bieden

Motten leggen eitjes in voedselproducten of in textiel, afhankelijk van de mottensoort. De uitgekomen larven vreten dan het product kapot waar ze in opgroeien. Een gloednieuw tapijt in huis? Je warme winterjas? Pakken meel in je keukenkastje of pallets met meel in je magazijn aangetast? Materiële en financiële schade gaan helaas hand in hand bij een echte mottenplaag!

Wil je mottenlarven bestrijden in Alblasserdam? Of heb je last van kleermotten of van voorraadmotten? Je ziet gauw genoeg met welke mottensoort je te maken hebt als je naar de schade gaat kijken. Maar hoe krijg je al die vervelende motten nou weg? De volwassen exemplaren eten zelf niets, maar ze weten wel steeds meer eitjes te leggen. Controleer je kledingkasten en keukenkasten of spit je hele magazijn door als je een bedrijf hebt. Alles wat is aangetast, zal in de meeste gevallen meteen verwijderd en vernietigd moeten worden!

Zelf motten bestrijden is een heel lastig karwei. Met een spuitbus kun je misschien wel wat motten doden, maar als je niets aan de broedplaatsen doet, blijft het probleem bestaan. Met de hulp van een professionele motten bestrijding voor Alblasserdam bereik je meer. Mark van Vennink Bedrijfshygiëne lost vrijwel iedere dag mottenplagen op in Alblasserdam. Hij bestrijdt de motten op een verantwoorde manier en geeft je nuttige adviezen. Hoe redt je bijvoorbeeld textiel dat nog niet te zeer is aangetast? Hoe zorg je ervoor dat de motten nooit meer terugkomen? Nodig de motten bestrijding uit en succes is verzekerd!

9.2

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Logo cpmv

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Atilla

Ik heb een hele goede ervaring gedeeld met deze bedrijf, ze kwamen snel boden alle hulp aan die ik nodig had. Ze waren vooral goed in het weren van he...

Lees de hele review

Rajiv

Professionele en aardige muizenvanger, meneer geeft antwoord op alle eventuele vragen met een dosis humor.

mieke

Prettig. Duidelijke uitleg. Zowel over wat hij zag aan ongedierte of uitwerpselen. Als wat hij ging doen om ze te bestrijden. Als wat ik kon doen om...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost mottenbestrijding in Alblasserdam?

Motten bestrijden zonder nare verrassingen achteraf

De mottenbestrijding in Alblasserdam voert eerst een inspectie uit. Zo kan de bestrijder met eigen ogen zien welke mottensoort voor problemen zorgt en wat eraan gedaan kan worden. Dan bepaalt hij de werkzaamheden en de bijbehorende kosten aan de hand van de volgende vragen:

  1. Hoe groot is de mottenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet toegepast worden?
  3. Hoeveel uren zijn nodig om de motten te bestrijden?
  4. Dient er ook wering tegen motten te worden aangebracht?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Niet elke mottenplaag is even hardnekkig, dus is het ook logisch om te zeggen dat de kosten per gegeven opdracht kunnen verschillen. Wil je zo snel mogelijk van de motten af en wil je meer weten over de prijs van motten bestrijden in Alblasserdam? Dan kun je nu contact opnemen met ongediertebestrijder Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Hij zorgt ervoor dat jij van prijs tot bestrijding bediend wordt.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van motten

Je bent de eerste die wij kunnen helpen met Motten in Alblasserdam!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder