Zilvervisjes bestrijden Aalten

Jouw lokale zilvervisjesbestrijder

Zilvervisjes bestrijden in Aalten? Welkom, ik ben Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding. Zilvervisjes kunnen veel schade aanrichten in je huis of in je bedrijfspand. Ze vreten alle soorten papier aan, waaronder belangrijke documenten. Als je mij belt of mailt, dan roep ik de zilvervisjesplaag een halt toe. Vertrouw op mij en het probleem wordt opgelost!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
5+ jaar ervaring
5.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw zilvervisjes bestrijding in Aalten

Word je helemaal gek van de zilvervisjes in je woning of bedrijf? Dan heet Beestjes Kwijt je van harte welkom! Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Binnen 24 uur na jouw verzoek kan er één bij jou voor de deur staan! In Aalten is Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding actief. Je krijgt hem rechtstreeks te spreken als je ons nummer belt. Of hij stuurt je persoonlijk een bericht terug als je het contactformulier invult. Reken op een afspraak!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Zilvervisjes bestrijden Aalten: in en rondom je huis of bedrijf

Zilvervisjes bestrijding kan al binnen 24 uur

Zilvervisjes of ‘suikergasten’ komen meestal binnen in voedsel, oud papier, tweedehands kleding of meubilair. Soms komen ze ook vanaf de buren ‘overwaaien’. Nieuwbouwwoningen worden het hardst door zilvervisjesplagen getroffen, omdat deze woningen vaak erg goed geïsoleerd zijn. Hierdoor nemen de warmte en de luchtvochtigheid binnenshuis al gauw toe en dat zorgt ervoor dat de zilvervisjes zich snel kunnen vermenigvuldigen.

Zilvervisjes zijn altijd op zoek naar suikerrijk of koolhydraatrijk voedsel. Ook producten waarin dierlijke materialen zijn verwerkt, zoals boekenlijm, genieten hun voorkeur. De lijm wordt uit je boeken en tijdschriften gevreten en die vallen uit elkaar. Het postzegelalbum van wijlen je opa teert langzaam weg. Soms tasten de zilvervisjes ook synthetische kleding aan: het is maar net wat ze bij jouw thuis of op kantoor aantreffen.

Zilvervisjes zijn niet gevaarlijk voor mensen of dieren, maar ze zijn wel onhygiënisch. Aan hun pootjes kunnen namelijk schimmels en bacteriën kleven. Als die in je etenswaren terechtkomen, kun je ziek worden. Voedsel waar zilvervisjes in zitten moet je dus direct weggooien. Dit geldt ook voor oud papier. Zitten de zilvervisjes in je kleding, dan moet je de kleding buiten uitkloppen en op een hoge temperatuur wassen. Meer kun je niet doen!

Succesvol zilvervisjes bestrijden in Aalten? Dan moet je contact opnemen met Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding. Hij spoort de zilvervisjes op en bestrijdt ze op een professionele en doeltreffende manier. Een behandeling kan vaak al binnen 24 uur worden uitgevoerd, dus aarzel niet om hem vandaag nog te bellen voor een afspraak in Aalten!

9

Kees-Jan, aangenaam

Jouw persoonlijke ongediertebestrijder

Kees-Jan houdt ervan om ingewikkelde ongedierte problemen op te lossen. Hoe leeft een beestje? Hoe gedraagt het zich? Door zich dit af te vragen kan Kees alle soorten ongedierte te slim af zijn! Schakel hem in en hij komt zo snel mogelijk naar je toe.

Logo evm Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Lucy uit Willemstad

Vriendelijk en snel geholpen.

Enrico uit Wageningen

Bertus uit Eibergen

Prima service,aardige man

Professional illustratie

Wat kost zilvervisjesbestrijding in Aalten?

Betaal nooit teveel voor zilvervisjes bestrijden.

Met een insectenspray of een lijmval kun je een paar zilvervisjes bestrijden, maar de kans dat je daarmee een hele plaag oplost is uiteindelijk gering. Tel de kosten voor alle doe-het-zelf middelen bij elkaar op en je kunt de professionele zilvervisjesbestrijding in Aalten betalen. Zijn prijs wordt aan de hand van de volgende zaken bepaald:

  1. De ernst van de zilvervisjesplaag
  2. De benodigde middelen voor inspectie en bestrijding
  3. De benodigde tijd voor inspectie en bestrijding
  4. Het aantal behandelingen

Professionele zilvervisjes bestrijding is van grote waarde als je de zilvervisjes in je huis of in je bedrijf niet meer kunt uitstaan. Expert Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding heeft al vele plagen met succes opgelost. Hij legt je precies uit wat er moet gebeuren en je krijgt een betaalbare prijs aangeboden. Wég zijn de zilvervisjes!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van zilvervisjes

Je bent de eerste die wij kunnen helpen met zilvervisjes in Aalten!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder