Kosten vliegen bestrijden

Zijn er vliegen in de buurt? Dan lijkt alles direct vies en smerig te zijn. Toch komen deze beestjes op veel plaatsen voor en komt dat niet altijd door slechte hygiëne. Vliegen komen af op organische materialen, rioolproblemen, maar bijvoorbeeld ook op stilstaand water.

Wat zijn de kosten van zelf een vliegenplaag bestrijden?

Het kan behoorlijk uit de klauwen lopen wanneer uw bedrijfspand of huis vol staat met doe-het-zelfproducten zoals plakstrips of insectensprays. Wanneer de oorzaak van een vliegenplaag niet duidelijk is en u hier niets aan kunt doen, dan is het aanschaffen van deze bestrijdingsmiddelen net als dweilen met de kraan open. Het kost u veel geld en het levert niets op.

Wanneer u de oorzaak van het probleem kunt oplossen, bijvoorbeeld door een dood beest te verwijderen, een kapot riool te maken of een rottende plant weg te gooien, dan kunt u het vliegenprobleem daarna ook oplossen. Wanneer u de oorzaak niet kunt vinden of het vliegenprobleem te groot is geworden dan is het inschakelen van een ongediertebestrijder de beste oplossing.

Wat zijn de kosten van vliegenbestrijding?

De kosten voor het bestrijden van vliegen worden van tevoren in kaart gebracht door onze ongediertebestrijders door middel van een analyse. Ze houden hierbij rekening met de volgende factoren:

  • De grootte van de vliegenplaag
  • De locatie of schuilplaats van de vliegenplaag
  • De vliegensoort (kamervlieg, clustervlieg, fruitvlieg etc.)
  • De bestrijdingsmethode, die nodig en/of gewenst is
  • De geschatte tijd, die nodig is om de vliegen te bestrijden
  • De hevigheid van de vliegenplaag
  • De preventiemaatregelen, die genomen kunnen worden (advies of toepassingen)

De factoren, die van belang zijn voor de kostenberaming, zijn ook essentieel voor de bestrijding van vliegen. In de meeste gevallen wordt er bij de bestrijding gebruik gemaakt van een gif dat ook de eitjes en larven van de vliegen bestrijdt. In samenspraak met u wordt voor de juiste en beste bestrijdingsmethode gekozen.

Onze ongediertebestrijders verlossen u maar al te graag van uw vliegenprobleem. Zodra de bestrijders weg zijn kunt u weer ongestoord uw werk doen of comfortabel door uw huis lopen, zonder bespied te worden door vieze zwarte monstertjes!

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in Nederland. Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en het maken van een afspraak!