Boktor bestrijden kosten

Duizenden soorten, zijn er van de boktor. Meer dan 33.000 zijn er inmiddels bekend en staan in de boeken. In Nederland hebben wij voornamelijk met één boktor te maken, namelijk de huisboktor. En eigenlijk is dit al erg genoeg!

De huisboktor brengt namelijk larven voort, die enorme schade kunnen toebrengen aan allerlei soorten hout. Die kids van de huisboktor staan beter bekend als houtwormen en doen ons gruwelen. Kortom, het is zaak een boktor in huis te bestrijden, voor deze besluit dat de familienaam moet worden voortgezet.

Hoe duur is het om de boktor zelf te bestrijden?

Wanneer er een boktor in huis of in het bedrijfspand wordt ontdekt, wilt de ongelukkige vinder vaak zo snel mogelijk van het beestje af. Bij u zal dit niet anders zijn!

Toch is het niet aan te raden om zelf de strijd met deze ongediertesoort aan te gaan. Niet alle schade, die een boktor aanbrengt, is namelijk direct zichtbaar. Hierdoor kunnen houten constructies vreselijk verzwakken, zonder dat u dit weet. Professionele ongediertebestrijders weten precies waar zij op moeten letten, omdat zij vaker oog in oog met de boktor staan.

Wat zijn de kosten van professionele boktor bestrijding?

Men vreest vaak dat de kosten voor professionele ongediertebestrijding, uit de pan zullen rijzen. Deze angst is in veel gevallen echter onnodig! Voorafgaand aan bestrijding worden de kosten namelijk altijd voor u in kaart gebracht en wordt gekeken naar de voordeligste bestrijdingsmethode.

Onze ongediertebestrijders bepalen de best passende bestrijdingsmethode voor uw boktorprobleem aan de hand van volgende kenmerken:

  • De omvang van het boktorprobleem.
  • De bereikbaarheid van de schuilplaatsen van de boktorren.
  • De hoeveelheid houtwormen, die het hout hebben geïnfecteerd.
  • De geschatte tijd, die het boktor bestrijden zal vergen.
  • De hoeveelheid preventiemaatregelen, die genomen moeten worden om herhaling te voorkomen.

Hoe gaat de professionele boktor bestrijding in zijn werk?

Wanneer ongediertebestrijders de vraag krijgen of zij een boktor kunnen bestrijden, gaan zij allereerst op zoek naar de schuilplaats van de boktor. Vervolgens zullen zij de aangetaste houten onderdelen schoonsteken en bewerken met een bestrijdingsmiddel. In sommige, meer heftige, gevallen worden er injectiepluggen geplaatst waarmee bestrijdingsmiddel geïnjecteerd kan worden.

Wilt u voor eens en altijd korte metten maken met de boktorren en hun onopgevoede kroost? Neem dan een ervaren ongediertebestrijder in de armen. Deze professional kan de boktor bestrijden en u tips geven om de houten constructies in het vervolg te beschermen. Neem vrijblijvend contact met onze ongediertebestrijders op voor een passende offerte en persoonlijk advies. Zij zullen dit varkentje wel even voor u wassen!

Hulp nodig bij boktor bestrijden? Bel ons meteen!

Een boktorrenplaag kan groot gevaar opleveren voor uw gezin of personeel. Zeker als blijkt dat de draagbalken of vloeren zodanig aangetast zijn dat uw woning of bedrijfspand bijna op instorten staat. U kunt Beestjes Kwijt dus niet vroeg genoeg bellen op 085 - 029 2200. Mailen is natuurlijk ook altijd mogelijk. Onze ongediertebestrijder beantwoordt graag al uw vragen en kan u op zeer efficiënte wijze van uw ongedierteprobleem verlossen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in Nederland. Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en het maken van een afspraak!