Kosten bedwants bestrijden

Bedwantsen zijn ongenode gasten in zowel hotels als woonhuizen. Reizigers brengen ze, zonder daarvan op de hoogte te zijn, van A naar B en op de plek van bestemming zullen bedwantsen zich snel vermeerderen. Hierdoor kan een bedwantsenprobleem rap veranderen in een heuse bedwantsenplaag.

Zo’n bedwantsenplaag willen we koste wat het kost voorkomen. Bedwantsen kunnen namelijk gemeen bijten en niets is zo vervelend als een bedwantsenbeet. Een bedwantsenbeet kriebelt en veroorzaakt daarnaast vervelende rode plekjes op de huid.

Hoe duur is het om bedwantsen zelf te bestrijden?

De laatste jaren is het aantal bedwantsen flink toegenomen. Het is vrijwel onmogelijk om de oorzaak van deze toename aan te wijzen. Er gaan echter geluiden op dat er meer bedwantsen komen doordat zware pesticiden voor bestrijding, niet langer zijn toegestaan. Deze pesticiden zijn verboden, omdat zij ook schadelijk is voor mensen en andere zeer geliefde dieren.

Tot het verbod ging men vaak zelf de strijd met de bedwantsen aan. Er werd vaak gebruik gemaakt van zware pesticiden. Nu er enkel milde pesticiden als bestrijdingsmiddel mogen worden gebruikt, is de kans klein dat u een bedwantsenplaag zelf de baas kunt. Deze milde pesticiden doden namelijk niet alle aanwezige bedwantsen waardoor het ongedierteprobleem blijft bestaan. Kortom, eigenlijk is het zelf bestrijden van bedwantsen onbegonnen werk. Het kopen van milde pesticiden tegen bedwantsen, is dan ook weggegooid geld.

Wat zijn de kosten van professionele bedwantsen bestrijding?

Goed, u wilt misschien niet van uw geld af, maar toch zeker wel van de bedwantsen! De meest effectieve bestrijdingsmethode is een hittebehandeling en deze kan enkel door een professionele ongediertebestrijder worden uitgevoerd.

Voordat u een professionele bestrijder in de armen neemt, wilt u ongetwijfeld weten wat het bedwantsen bestrijden gaat kosten. Onze ongediertebestrijders maken daarom graag vrijblijvend een offerte voor u. Zij houden hierbij voornamelijk rekening met de volgende drie aspecten:

De omvang van de bedwantsenplaag. De tijd, die de bedwantsen bestrijding in beslag zal nemen. De bereikbaarheid van de schuilplaatsen van de bedwantsen.

Hoe zullen ongediertebestrijders bedwantsen bestrijden?

Als u de offerte van onze ongediertebestrijder heeft goedgekeurd, gaat hij voor u aan de slag. Hij zal de ruimte, waarin u kampt met een bedwantsenplaag, goed inspecteren en daarna behandelen. In de meeste gevallen met hitte. Aan ieder naadje wordt aandacht besteedt. De bestrijder kijkt bijvoorbeeld naar matrassen, plintjes van het laminaat en lattenbodems. Bedwantsen zijn namelijk meesters in zich verstoppen.

Wilt u dat het de bedwantsen te heet onder de voeten wordt en zij uw onderkomen verlaten? Schakel dan één van onze ongediertebestrijders in. Gewapend met een apparaat, dat stoom van wel 140 graden Celsius produceert, komen zij graag bij u langs!

Hulp nodig bij bedwantsen bestrijden? Bel ons meteen!

Met ‘bel ons meteen’ bedoelen wij: zo snel als u mogelijk kunt op 085 - 029 2200. Niet alle signalen voor bedwantsen kunnen namelijk even duidelijk zijn. Onze ongediertebestrijders hebben aangegeven dat er de laatste jaren een forse toename is van bedwantsenplagen. Het is daarom niet ondenkbaar dat ook uw huis ooit getroffen kan worden. Onthoud: hoe eerder u iets opvalt en hoe eerder u ons kunt inschakelen, hoe meer ellende wij kunnen voorkomen. Niet voor niets staan onze lijnen dag en nacht voor u open!

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in Nederland. Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en het maken van een afspraak!