Bedwantsen
readtime 1 Minuten

5 tips om jouw vakantie bedwantsvrij te houden

06 Feb 2019 • redactie

In Amerika, Australië, Canada en Europa zijn er momenteel heuse bedwantsenplagen. Je kunt deze zomer dus overal ter wereld gebeten worden door bedwantsen. Van een bedwantsenbeet krijg je een rode en jeukende plek. Bah, daar zit je niet op te wachten! Wij geven je daarom vijf tips om jouw vakantie bedwantsvrij te houden.

Terwijl heel Nederland zich opmaakt voor de zomer, maken de eigenaren van vakantieverblijven over de wereld zich grote zorgen. Zij hebben namelijk dikwijls te maken met bedwantsen in hotels of andere soorten verblijven. In New York nam het aantal meldingen van de zogeheten beg bugs in vijf jaar bijvoorbeeld toe met maar liefst 95%.

Vijf tips om bedwantsen te voorkomen

Doordat bedwantsen door reizigers van A naar B worden verplaatst, bevinden zij zich vaak in hotels, vakantieappartementen en hostels. Er bestaat daardoor een grote kans dat je tijdens jouw vakantie een bedwants in bed aantreft en dat je deze mee naar huis neemt! Hopelijk hou jij je vakantie met deze vijf tips bedwantsvrij:

  1. Check voor het boeken van je vakantieverblijf, de reviews op meldingen van bedwantsen.
  2. Wees extra op je hoede als de vakantiebestemming bekend staat om bedwantsen (bijvoorbeeld New York).
  3. Controleer nauwkeurig het matras en de bedombouw van je bed in het vakantieverblijf voordat je erop neerploft.
  4. Leg voor de controle nooit zomaar kleding op het bed of in de kast.
  5. Vraag na het ontdekken van een bedwants altijd direct hulp aan een medewerker van jouw vakantieverblijf zodat hij ervoor kan zorgen dat men overgaat tot het bedwantsen bestrijden;

Te laat om bedwantsen te voorkomen?

Zijn deze tips je ontgaan en blijkt bij thuiskomst dat je jouw vakantieliefde voor een bedwants als bedpartner hebt ingewisseld? Geen paniek, wij kunnen je te allen tijde te hulp schieten! Ook in de zomer steken wij gewoon de handen uit de mouwen en gaan wij bedwantsen bestrijden. Bel ons voor vrijblijvend advies en de kosten van bedwantsen bestrijden.

Vind een ongediertebestrijder

Onze bestrijders zijn actief in heel Nederland

Bekijk alle locaties
Locations
Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder