Uw lokale ongediertebestrijder in

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Vaak staan we al binnen 24 uur na de melding voor uw deur.

Onze ongedierte bestrijders in helpen u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot bestrijding.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan genezen

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongediertebestrijding in ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Wij maken voor u een persoonlijk ongedierte preventieplan. Ook een full service pakket behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in ? Bel 088 - 233 7853 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!